Rondleidingen

Rondleidingen

U wordt ontvangen met koffie en een struisvogeleierkoek, waarna u een korte film te zien krijgt over het dagelijks leven van een struisvogel op ons bedrijf.
Daarna volgt een korte presentatie, waarin u van alles te weten komt van de struisvogel, zijn gedrag en de producten die zij voortbrengen.

Buiten gaan we de struisvogels (emoe’s, nandoe’s en alpaca’s) van heel dichtbij bekijken. U kunt ze zelfs aanraken en voeren. Maar pas op! Struisvogels kunnen ook heel gevaarlijk zijn. Op dit moment zijn er ook kleine alpaka’s te zien. Na de rondleiding kunt u nog wat drinken of even in de winkel gaan kijken voor een souvenir of een van de vele struisvogelproducten. Tevens worden er ook workshops gegeven, struisvogeleieren beschilderen of bloemstukjes maken in een halve schaal.

Het gehele programma duurt ongeveer (max) twee uur en is voor groepen van minimaal 10 tot maximaal (zie opmerkingen) personen. Voor rolstoelen is het ook toegankelijk. Uiteraard kan het programma aan uw wensen worden aangepast. Een rondleiding is eventueel te combineren met een buffet of broodmaaltijd, er is keuze uit wel 12 menu’s.

opmerkingen; dit hangt af van de samenstelling van de groep.

Voor meer info mbt prijzen en mogelijkheden stuur dan even een mailtje, U krijgt zo spoedig mogelijk antwoord.

Rondleidingen zijn altijd op afspraak. Tevens kunt U aansluiten bij groepen, zie voor datums en tijden hieronder.

Datum en tijden van rondleidingen.

5-7-2020 rondleiding 13:00

10-7-2020 workshop struisvogel ei lamp maken aanvang 13:30 incl rondleiding drinken en materiaal om een lamp te maken22.50 €

12-7-2020 rondleiding 13:00

19-7-2020 rondleiding 13:00

26-7-2020 rondleiding 13:00

Houd U de datums en de tijden in de gaten deze kunnen veranderen door omstandigheden.

Als u zich telefonisch aanmeld op een van de dagen dan wordt u op de hoogte gehouden bij eventuele veranderingen.

Groepen tot 25 personen kosten 8.25 € pp incl 2 consumpties koffie / thee / fris en een eierkoek gebakken van een struisvogel ei.

Grotere groepen (>25per.)  7.25 € (let op dit kan met de corona maatregelen niet altijd hangt af van de groeps-samenstelling

meer opties en info / extra’s / graag via de mail of telefoon