RondleidingenRondleidingen of een Safari

Rondleidingen

U wordt ontvangen met koffie en een struisvogeleierkoek, waarna u een korte film te zien krijgt over het dagelijks leven van een struisvogel op ons bedrijf.
Daarna volgt een korte presentatie, waarin u van alles te weten komt van de struisvogel, zijn gedrag en de producten die zij voortbrengen.

Buiten gaan we de struisvogels (emoe’s, nandoe’s en alpaca’s) van heel dichtbij bekijken. U kunt ze zelfs aanraken en voeren. Maar pas op! Struisvogels kunnen ook heel gevaarlijk zijn. Op dit moment zijn er ook kleine alpaca’s te zien. Na de rondleiding kunt u nog wat drinken of even in de winkel gaan kijken voor een souvenir of een van de vele struisvogelproducten. Tevens worden er ook workshops gegeven, struisvogeleieren beschilderen of bloemstukjes maken in een halve schaal.

Het gehele programma duurt ongeveer (max) twee uur en is voor groepen van minimaal 10 tot maximaal (zie opmerkingen) personen. Voor rolstoelen is het ook toegankelijk. Uiteraard kan het programma aan uw wensen worden aangepast. Een rondleiding is eventueel te combineren met een buffet of broodmaaltijd, er is keuze uit wel 12 menu’s.

Opmerkingen; mochten er vogelgriep maatregelen van kracht zijn mogen we de vogels niet voeren en of aaien.

Een rondleiding kost; tot 25 pers. 9.25 € pp en boven 25 personen 8.25 €.

Voor meer info m.b.t. mogelijkheden stuur dan even een mailtje, U krijgt zo spoedig mogelijk antwoord.

SAFARI

Ook is er de mogelijkheid om een safari te doen.

Geschikt voor jong en oud, met het gezin of zelfs met z’n twee of alleen.
Je loopt een route met een begeleidend blad, zelfstandig, over het bedrijf.
Je komt dan heel dicht bij de dieren waarbij je struisvogels, en alpaca’s zelf mag voeren. De emoes en nandoe’s zijn voor de kinderen vanuit een uitkijk toren te zien! 
Voor de kinderen is er speurtocht; zoek de eieren met een letter, maak er een woord van en is dit goed, krijg je een kleine surprise.
Bij de start is er een korte film te zien, eierkoeken proeven van een struisvogelei en voor 18+ struisvogel advocaat proeven.
Na afloop kun je altijd nog wat drinken en rond kijken.
 
De safari kost 4.50 euro pp.
Graag even bellen voor een afspraak, ivm bezetting van plaats en personeel. 
Donderdag 26 oktober zijn we gesloten