Rondleidingen

Rondleidingen

U wordt ontvangen met koffie en een struisvogeleierkoek, waarna u een korte film te zien krijgt over het dagelijks leven van een struisvogel op ons bedrijf.
Daarna volgt een korte presentatie, waarin u van alles te weten komt van de struisvogel, zijn gedrag en de producten die zij voortbrengen.

Buiten gaan we de struisvogels (emoe’s, nandoe’s en alpaca’s) van heel dichtbij bekijken. U kunt ze zelfs aanraken en voeren. Maar pas op! Struisvogels kunnen ook heel gevaarlijk zijn. Op dit moment zijn er ook kleine alpaca’s te zien. Na de rondleiding kunt u nog wat drinken of even in de winkel gaan kijken voor een souvenir of een van de vele struisvogelproducten. Tevens worden er ook workshops gegeven, struisvogeleieren beschilderen of bloemstukjes maken in een halve schaal.

Het gehele programma duurt ongeveer (max) twee uur en is voor groepen van minimaal 10 tot maximaal (zie opmerkingen) personen. Voor rolstoelen is het ook toegankelijk. Uiteraard kan het programma aan uw wensen worden aangepast. Een rondleiding is eventueel te combineren met een buffet of broodmaaltijd, er is keuze uit wel 12 menu’s.

opmerkingen; ivm corona maatregelen, hangt dit af van de samenstelling van de groep.

Een rondleiding kost; tot 25 pers. 8.25 € pp en boven 25 personen 7.25 €.

Voor meer info mbt mogelijkheden stuur dan even een mailtje, U krijgt zo spoedig mogelijk antwoord.

Nieuw is de SAFARI, hierbij kunt u zelfstandig in kleine groepjes rondlopen en voor de kinderen is er een eierspeurtocht, met een kleine surprise voor de kinderen meer info zie “nieuws”.

De SAFARI kost 3.50 € intree.

Rondleidingen zijn altijd op afspraak. Tevens kunt U aansluiten bij groepen, zie voor datums en tijden hieronder.

Datum en tijden van rondleidingen.

1-8-2020 in de morgen safari / in de middag; open rondleiding start om 13:00 na 3 uur vol, tevens geen safari in de middag

2-8-2020 gesloten

3-8-2020 in de morgen safari / in de middag vol

4 t/m 7 aug. elke dag safari

8-8-2020 in de morgen safari / in de middag open rondleiding start om 13:00 na 3 uur vol, tevens geen safari in de middag

9-8-2020 gesloten

10 t/m 15 safari van 10:00 tot 16:00

Houd U de datums en de tijden in de gaten deze kunnen veranderen door omstandigheden.

Als u zich telefonisch aanmeld op een van de dagen dan wordt u op de hoogte gehouden bij eventuele veranderingen.

Groepen tot 25 personen kosten 8.25 € pp incl 2 consumpties koffie / thee / fris en een eierkoek gebakken van een struisvogel ei.

Grotere groepen (>25per.)  7.25 € (let op dit kan met de corona maatregelen niet altijd hangt af van de groeps-samenstelling

meer opties en info / extra’s / graag via de mail of telefoon